Reacties

BRUNO LEPLAE

We hebben een professioneel  camerabewakingssysteem laten monteren door Thierry Leplae, als particulier is de drempel lager gezien het perfect beeldkwaliteit en proper gemonteerde installatie voor een democratische prijs, een goede uitleg en alle programma's gemonteerd op de smartphone en laptop.
Nog een tevreden klant.

JEAN FEYS

Ik deed beroep op Leplae alarmsystemen voor het installeren van zowel een alarmsysteem, als camerabewaking in een eigendom in Z., Antwerpen.
In samenvatting: uitstekende systemen aan een uitstekende prijs.
Ik dank de heer Leplae en beveel deze onderneming aan

FAM. BOSMANS

Leplae levert een zeer correcte en snelle service voor prijs kwaliteit.
Zeer vriendelijk en gaat zeer professioneel tewerk.
Wij raden zeker Leplae aan ...nogmaals bedankt

BUTS KEVIN

Thierry heeft vandaag een alarm komen plaatsen ,professioneel en netjes gewerkt,alsook
alles goed uitgelegd ,prijs zat goed en hebben nu een veilig gevoel dankzij hem ,
Zeker een aanrader om met deze man in zee te gaan !!!

REYMER LEO & MARIEKE

Wil je een goede raad en een degelijk beveiligingsapparaat , alléén Thierry Leplae die daar voor staat. Met geduld en overtuiging in overvloed komt hij aan al je noden tegemoet. Het Thierry Leplae concept is als een blokkendoos, voor één ieder recht in de roos. Supersnelle opvolging en stipte afspraken laten de Thierry Leplae service blaken. De uitwerking is efficiënt en pragmatisch, voor elke dief problematisch. Een éénvoudige uitleg en handleiding in gebruik maakt ons security system handig en puik. Over prijs niet gesproken dat heeft alle gunstige records verbroken ! Sinds Thierry Leplae Alarmsysteem in ons leven, hoeven wij niet meer te beven. We voelen ons veilig dag en nacht en dat is een pracht. Kortom Thierry Leplae Alarmsystemen voor één ieder aan te bevelen !

PEETERS PIERRE

De firma Leplae Alarmsystemen is dé firma voor alarmsystemen, videofonie en camerabewaking. We hebben deze drie twee jaar geleden laten plaatsen. De opvolging is héél goed verlopen. We kregen een heel goede planning door van Mr. Leplae. Alles werd netjes opgekuist, zodat mijn vrouw niets meer hoefde op te kuisen. De uitleg werd heel profesioneel, maar op een verstaanbare manier gedaan. Proficiat

DECEERS DANNY

De firma Leplae Alarmsystemen is een firma waar je 200 % kan op rekenen. Mr. Leplae is van zijn woord. In de 5 jaar dat we de firma kennen, hebben was er nog geen spijt van gehad. Voordien stond hier een alarmsystsreem van een andere firma. We kregen op dat alarmsysteem constant vals alarm. Mr. Leplae heeft ervoor gezorgd dat we geen vals alarm meer hadden. Leplae Alarmsystemen is zeker aan te bevelen!

LUC JACOBS

Dhr. Leplae is altijd van zijn woord. Zijn installaties zijn netjes afgewerkt tot in de puntjes. Na 6 jaar zijn we nog altijd heel tevreden over ons alarmsysteem en zouden de firma Leplae Alarmsystemen aan iedereen aanraden. Proficiat!

NIKKI WOUTERS

Thierry levert een zeer correcte service. Hij maakt duidelijke afspraken, levert goede materialen en werkt erg professioneel voor een zeer aanvaardbare prijs! Hartelijk dank.

IVES BOTERBERG

Wij hebben via een beurs en vele concurerende collega's aankoop gedaan van een alarm systeem bij Leplae T. Er waren zeer duidelijke afspraken en gemaakt die voor 300% zijn nagekomen !!!! Tevens de plaatsing profesioneel !! en proper vakundig afgewerkt.!!! De service naderhand ( aanpassing software enz..zou een voorbeeldje kunnen zijn voor talrijke firma's. Deze man en firma is ter deze tijd een uitblinkertje super goed !! Ik kan deze aanbevelen aan iedereen die een veilig en gerust gevoel wil hebben voor zijn eigendom. PROFICIAT !!!!!!!!!!!!!!

RONALD

Thierry is een man van zijn woord. Het is aangenaam om met een goed gevoel een systeem te laten plaatsen door een man die weet met wat hij bezig is. Snelle plaatsing en opvolging, duidelijke afspraken en net dat extra meer tov de concurrentie en dit aan een scherpe prijs.

VERVECKEN AN:

Om je veiligheid 100% te optimaliseren... de beste oplossing: een alarmsysteem installeren! Een modern systeem.. ééntje met de tijd mee? zonder twijfel.. een alarmsysteem van Leplae! Ongewenst bezoek baart je niet langer zorgen.. door een leplae-alarmsysteem voel je je geborgen!

PETER SPIESSENS:

Wil je in 2012 rust en vree? Dat kan ! Vooral met een alarmsysteem en de service van Thierry Leplae!

FAM. AERTS

Een zelden geziene service. Tijdens de eindejaarfeesten, welk toch een inbraakgevoelige periode is, hadden we een probleem om ons alarm in te schakelen. Dhr. Leplae deed alles in het mogelijke om ons zo snel mogelijk te depanneren zelfs tijdens die drukke dagen. Altijd correcte service met de glimlach en dat is toch wel belangrijker dan kiezen voor een doe-het-zelver setje van het internet of een supermarkt. Service maakt wel degelijk het verschil

INES

Halo Thierry, Wij zijn heel gelukkig met onze aankoop van jou alarmsysteem en videofonie. Vlug en goed geplaatst; en goeie services. Bedankt.

GUIDO JACOBS

Thierry, bedankt voor de snelle plaatsing en goede service! Tot wederhoren, groetjes, Gui

FRANÇOIS LAMMENS

Thierry, ik ben heel tevreden over het alarmsysteem OASIS, snel en correct geplaatst met duidelijke handleiding en aan de afgesproken prijs. Groeten, François

PIERRE WILLEMS

Vlugge interventie! nadat ik om 8uur belde met een technisch probleem aan mijn alarmsysteem,was Mr. Leplae daar al 2 uur later voor depanage.

Een positieve opmerking over onze website of service ?

Plaats hieronder jou reactie !