Leplae Laadpalen

Als je een elektrische of hybride auto hebt, wil je deze ook thuis kunnen opladen. Dit is niet alleen goedkoper dan bij een openbare laadpaal, maar ook nog eens efficiënter en praktischer.

Voordat je een elektrische auto aanschaft is het verstandig om te bedenken hoe je deze wilt opladen. Als je een eigen parkeerplek, garage of oprit heeft, is het plaatsen van een laadpaal thuis geen enkel probleem. Dit is eigen terrein en hierdoor zijn er geen beperkingen voor het plaatsen van een laadpaal. Woon je echter in een rijtjeshuis zonder eigen parkeerplek, dan is het niet vanzelfsprekend dat je thuis een laadpaal kunt plaatsen.

We helpen u tot het bieden van een oplossing.

Wij hebben geopteerd tot het plaatsen van één systeem, namelijk de Webasto laadpalen.

Wandmontage

Dit laadpunt kan gemonteerd worden aan de muur van bijvoorbeeld een woning.

montagepaal

De Webasto Stand Slim is ontworpen voor de montage van het Webasto Pure of Webasto Live laadstation.

Webasto is één van de top 100 toeleveranciers in de automobielindustrie en heeft een sterke positie in de ontwikkeling en productie van dak- en thermosystemen. De eigenschappen van de Webasto Pure zijn indrukwekkend:

• Beschikbaar in 3,7kW tot 22 kW laadvermogen, 4,5 m vaste kabel (andere varianten volgen). Langere kabels zijn ook mogelijk.

• Tot wel zes keer sneller laden dan met een normale stekker

• Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening

• Veilige bediening, inclusief beschermingsfunctie

• Hoogwaardig vakmanschap

• Gunstig geprijsd en service van topniveau

• Hoge kwaliteit: Made in Germany


Vaste Kabel.

Deze laadpaal heeft een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.

Werking: Offline

Dit laadpunt kan niet online communiceren. Het is dus niet mogelijk om deze paal op afstand te bedienen. Ook is een software-update op afstand niet mogelijk.