Reviews

Wat klanten ons vertellen.

Vanmorgend om 05:25 u plotseling ging mijn alarm sirene af ,bij nazicht was er geen inbraak maar een

magneet contact stuk gegaan van een vensterraam ,aangezien ik het alarm niet kon afzetten en de sirene

maar bleef lawaai maken heb ik direct Thierry gebeld om in te grijpen ,de telefoon ondanks dat vroege uur

werd reeds na twee ringsignalen opgenomen en heeft hij het nodige gedaan om na twee minuten een einde te stellen aan de panne van het magneet kontact . Voor zijn naverkoop dienst geef ik hem graag een 10/10

Nogmaals Thierry dank u om uw directe tussenkomst.

Franck Georges

Vlugge interventie! nadat ik om 8uur belde met een technisch probleem aan mijn alarmsysteem, was Mr. Leplae daar al 2 uur later voor depanage.

PIERRE WILLEMS

Thierry, ik ben heel tevreden over het alarmsysteem OASIS, snel en correct geplaatst met duidelijke handleiding en aan de afgesproken prijs. Groeten, François

FRANÇOIS LAMMENS

Thierry, bedankt voor de snelle plaatsing en goede service! Tot wederhoren, groetjes, Guido

GUIDO JACOBS

Halo Thierry, Wij zijn heel gelukkig met onze aankoop van jou alarmsysteem en videofonie. Vlug en goed geplaatst; en goeie services. Bedankt.

ines

Een zelden geziene service. Tijdens de eindejaarfeesten, welk toch een inbraakgevoelige periode is, hadden we een probleem om ons alarm in te schakelen. Dhr. Leplae deed alles in het mogelijke om ons zo snel mogelijk te depanneren zelfs tijdens die drukke dagen. Altijd correcte service met de glimlach en dat is toch wel belangrijker dan kiezen voor een doe-het-zelver setje van het internet of een supermarkt. Service maakt wel degelijk het verschil

FAM. AERTS

Wil je in 2012 rust en vree? Dat kan ! Vooral met een alarmsysteem en de service van Thierry Leplae!

PETER SPIESSENS

Om je veiligheid 100% te optimaliseren… de beste oplossing: een alarmsysteem installeren! Een modern systeem.. ééntje met de tijd mee? zonder twijfel.. een alarmsysteem van Leplae! Ongewenst bezoek baart je niet langer zorgen.. door een leplae-alarmsysteem voel je je geborgen!

VERVECKEN AN

Thierry is een man van zijn woord. Het is aangenaam om met een goed gevoel een systeem te laten plaatsen door een man die weet met wat hij bezig is. Snelle plaatsing en opvolging, duidelijke afspraken en net dat extra meer tov de concurrentie en dit aan een scherpe prijs.

Ronald

Wij hebben via een beurs en vele concurerende collega’s aankoop gedaan van een alarm systeem bij Leplae T. Er waren zeer duidelijke afspraken en gemaakt die voor 300% zijn nagekomen !!!! Tevens de plaatsing profesioneel !! en proper vakundig afgewerkt.!!! De service naderhand ( aanpassing software enz..zou een voorbeeldje kunnen zijn voor talrijke firma’s. Deze man en firma is ter deze tijd een uitblinkertje super goed !! Ik kan deze aanbevelen aan iedereen die een veilig en gerust gevoel wil hebben voor zijn eigendom. PROFICIAT !!!!!!!!!!!!!!

IVES BOTERBERG

Thierry levert een zeer correcte service. Hij maakt duidelijke afspraken, levert goede materialen en werkt erg professioneel voor een zeer aanvaardbare prijs! Hartelijk dank.

NIKKI WOUTERS

Dhr. Leplae is altijd van zijn woord. Zijn installaties zijn netjes afgewerkt tot in de puntjes. Na 6 jaar zijn we nog altijd heel tevreden over ons alarmsysteem en zouden de firma Leplae Alarmsystemen aan iedereen aanraden. Proficiat!

LUC JACOBS

De firma Leplae Alarmsystemen is een firma waar je 200 % kan op rekenen. Mr. Leplae is van zijn woord. In de 5 jaar dat we de firma kennen, hebben was er nog geen spijt van gehad. Voordien stond hier een alarmsystsreem van een andere firma. We kregen op dat alarmsysteem constant vals alarm. Mr. Leplae heeft ervoor gezorgd dat we geen vals alarm meer hadden. Leplae Alarmsystemen is zeker aan te bevelen!

DECEERS DANNY

De firma Leplae Alarmsystemen is dé firma voor alarmsystemen, videofonie en camerabewaking. We hebben deze drie twee jaar geleden laten plaatsen. De opvolging is héél goed verlopen. We kregen een heel goede planning door van Mr. Leplae. Alles werd netjes opgekuist, zodat mijn vrouw niets meer hoefde op te kuisen. De uitleg werd heel profesioneel, maar op een verstaanbare manier gedaan. Proficiat

PEETERS PIERRE

Wil je een goede raad en een degelijk beveiligingsapparaat , alléén Thierry Leplae die daar voor staat. Met geduld en overtuiging in overvloed komt hij aan al je noden tegemoet. Het Thierry Leplae concept is als een blokkendoos, voor één ieder recht in de roos. Supersnelle opvolging en stipte afspraken laten de Thierry Leplae service blaken. De uitwerking is efficiënt en pragmatisch, voor elke dief problematisch. Een éénvoudige uitleg en handleiding in gebruik maakt ons security system handig en puik. Over prijs niet gesproken dat heeft alle gunstige records verbroken ! Sinds Thierry Leplae Alarmsysteem in ons leven, hoeven wij niet meer te beven. We voelen ons veilig dag en nacht en dat is een pracht. Kortom Thierry Leplae Alarmsystemen voor één ieder aan te bevelen !

REYMER LEO & MARIEKE

Thierry heeft vandaag een alarm komen plaatsen, professioneel en netjes gewerkt, alsook alles goed uitgelegd, prijs zat goed en hebben nu een veilig gevoel dankzij hem. Zeker een aanrader om met deze man in zee te gaan !!!

BUTS KEVIN

Leplae levert een zeer correcte en snelle service voor prijs kwaliteit.Zeer vriendelijk en gaat zeer professioneel tewerk.Wij raden zeker Leplae aan …nogmaals bedankt

FAM. BOSMANS

Ik deed beroep op Leplae alarmsystemen voor het installeren van zowel een alarmsysteem, als camerabewaking in een eigendom in Z., Antwerpen.In samenvatting: uitstekende systemen aan een uitstekende prijs.Ik dank de heer Leplae en beveel deze onderneming aan

JEAN FEYS

We hebben een professioneel camerabewakingssysteem laten monteren door Thierry Leplae, als particulier is de drempel lager gezien het perfect beeldkwaliteit en proper gemonteerde installatie voor een democratische prijs, een goede uitleg en alle programma’s gemonteerd op de smartphone en laptop.Nog een tevreden klant.

BRUNO LEPLAE

Zelf een review schrijven?