Wie zijn we

Leplae Alarmsystemen is een bedrijf die al verschillende jaren actief is in de beveiligingssector en is dus uw partner als het om betrouwbare elektronische beveiliging gaat.

Hierdoor zijn wij een vergunde onderneming voor alarm-en camerasystemen-BE680.239.521 en dus voldoen we aan de wettelijke eisen van een beveiligingsonderneming.

Bij de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfsgebouw houden wij steeds rekening met het unieke karakter van het gebouw, de functionaliteit en de omgeving.

Ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging, waar we ons dan ook voor 100% inzetten. Onze beste reclame is uiteraard onze vele tevreden klanten.

Wij zijn zuinig op onze relaties en beschouwen al onze werkzaamheden als strikt vertrouwelijk. Onze referenties vindt u daarom niet op deze site. Wij kunnen deze enkel meedelen op uitdrukkelijke vraag en in samenspraak met deze klanten.

Leplae Alarmsystemen is een totaalbedrijf waar we zowel aandacht besteden aan een parlofoon tot een gesofisticeerde alarmsysteem met branddetectie, gasdetectie, CO detectie en noem maar op. Uiteraard houden wij ook rekening met het budget. Ons moto dat er voor alle problemen een goede en betaalbare oplossing is, is meermaals tot zijn recht gekomen.

Automatisatie met bestaande systemen is ook mogelijk.

Bijvoorbeeld : bij het inschakelen van het alarmsysteem gaan de rolluiken automatisch naar beneden. Bij het uitschakelen van het alarmsysteem gaan de rolluiken automatisch naar boven. Dit en veel meer bestaan in de mogelijkheden.